WIRKT: PROTOCOL PER A LA RECERCA INTERDISCIPLINÀRIA

HANGAR | CENTRE DE PRODUCCIÓ I RECERCA EN ARTS VISUALS, AMB EL FINANÇAMENT DE PROGRAMA CULTURA – COMISSIÓ EUROPEA
Projecte Europeu, 2013-2015

Investigar i crear un protocol per proporcionar un full de ruta en la recerca interdisciplinària.

Quines són les estructures i estratègies més adients per a afavorir la generació de projectes transdisciplinaris? Com són i quins patrons apareixen en estudiar un gran nombre d’experiències i visions sobre el treball interdisciplinari?

La Mandarina de Newton ha col·laborat amb Hangar, Centre de producció i recerca en arts visuals, dins del marc del programa Soft Control – Grid Spinoza, en l’estudi de la transdisciplinarietat. Fruit d’aquesta col·laboració s’ha obtingut un protocol per a la recerca interdisciplinària i presència al Màster en Investigació i Experimentació en Disseny dut a terme per BAU, en col·laboració amb Hangar.

El protocol per a la recerca interdisciplinària té com a objectiu proporcionar referències útils i directrius per a institucions, organismes de finançament, investigadors individuals i grups de recerca interdisciplinaris. El protocol té en compte un gran nombre d’experiències i visions sobre el treball interdisciplinari i és un document obert en procés de revisió i discussió continu.

Entregables:

 • Protocol, gràfics, classe i xerrades.
 • PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  PROCÉS CREATIU

  PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU