PATRIMONI GENCAT

DIRECCIÓ GENERAL DE PATRIMONI CULTURAL DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Catalunya, 2016-2017

Tallers de cocreació i metadisseny amb els equips de la Direcció General de Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Com incloure els usuaris en les polítiques de patrimoni? Com incorporar dinàmiques de cocreació per a la cultura? Com innovar en l’àmbit estratègic dins la Direcció General de Patrimoni?

La Direcció General d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni treballa en la protecció, defensa, documentació i difusió del patrimoni cultural de Catalunya. De la mà de diverses unitats i institucions vinculades, i en coordinació i col·laboració amb els Serveis Territorials del Departament, treballen en projectes i programes que busquen assolir aquests objectius. L’any 2016 ens varen contactar per ajudar-los a formar-se en dinàmiques de Design Thinking i cocreació i redefinir la seva estructura i estratègia. L’any següent ens van implicar en l’inici de la Comunitat de Pràctica (CoP) Patrimoni i Escola. Aquest mateix any també vàrem estar presents a les Terceres Jornades de Patrimoni i Escola.

Entregables:

  • Canvi de paradigma.

PROJECTES

DESIGN THINKING

MÈTODE CIENTÍFIC

PROCÉS CREATIU

DESIGN THINKING

PROJECTES

DESIGN THINKING

MÈTODE CIENTÍFIC

PROCÉS CREATIU