MIDI ELISAVA

ELISAVA (UNIVERSITAT POMPEU FABRA)
Internacional, 2012-actualitat

Classes regulars de Human Centered Design, Cocreació i Visual Thinking al Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació que ofereix l’Escola de Disseny Elisava.

Com apropar les estratègies i el pensament de disseny a alumnes de màster que vulguin especialitzar-se en consultoria i dinàmiques de cocreació?

El Màster en Recerca per al Disseny i la Innovació combina dues disciplines molt potents en el procés d’innovació: la investigació de tendències i les metodologies àgils com service design i design thinking. El programa està enfocat a oferir eines actuals relacionades amb la investigació qualitativa i etnogràfica, la interdisciplinarietat i la innovació, dirigides a processos de transformació aplicables a la societat i a la indústria. Durant el curs, els alumnes desenvolupen projectes de recerca vinculats a empreses i a institucions públiques en tres àrees principals: Innovació Corporativa, Innovació per a Pimes i Innovació Social. S’ofereix en castellà i en anglès i acull alumnat internacional. La direcció del màster la porten a terme en Jorge Rodríguez Nieto i en Daniel Zentgraf. La Irene Lapuente de la Mandarina de Newton és membre de l’equip docent d’aquest màster des del 2012.

Durant dos anys, la Irene Lapuente també va donar classes al Màster en Gestió Avançada del Disseny, Estratègia i Emprenedoria també d’Elisava.

Entregables:

 • Prop de 200 futurs professionals de la cocreació.
 • PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  DESIGN THINKING

  PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU