HACKATHONS

FUNDACIÓ AGBAR | BMW MOTORRAD GERMANY | TELEFÓNICA I+D I ELBULLIFOUNDATION
Internacional, 2013-2015

Ideació i organització d’una marató de dissenyadors, programadors i creatius per a generar aplicacions innovadores en diferents sectors.

Com potenciar la creativitat, la innovació, la tecnologia i la implicació de l’esperit jove en àmbits com la gestió del coneixement, les motos urbanes o el patrimoni de l’aigua?

HACKING BULLIPEDIA | 2013

L’any 2013 vàrem idear, coordinar i organitzar el concurs HackingBullipedia per resoldre un repte global, innovar en la gestió del coneixement. Aquest projecte va comptar amb la participació de talents internacionals de les universitats més reconegudes d’arreu. Els equips participants varen contribuir amb les seves millors idees a avançar en la creació de la Bullipedia, una eina professional basada en la codificació d’una disciplina creativa.

HACK THE RIDE | 2014

L’any 2014 vàrem idear, coordinar i organitzar Hack the ride per a BMW Motorrad I+D Germany. Una hackathon internacional on participaren un centenar de hackers per a desenvolupar aplicacions per a motocicletes urbanes. Aquesta iniciativa es va plantejar des del departament d’Innovació i Desenvolupament amb l’objectiu de captar nou talent i seguir inventant el futur.

HACKATH2ON | 2015

L’any 2015 vàrem idear, coordinar, assessorar i organitzar la hackathon HackatH2On per al Museu de les Aigües Agbar. En aquest cas, l’objectiu principal era atreure els joves i implicar-los en la ideació del nou museu. El repte que es va plantejar fou programar aplicacions educatives que tractessin temes de patrimoni, història i ciència vinculades a l’aigua.

PROJECTES

DESIGN THINKING

MÈTODE CIENTÍFIC

PROCÉS CREATIU

DESIGN THINKING

PROJECTES

DESIGN THINKING

MÈTODE CIENTÍFIC

PROCÉS CREATIU