ENGINYERIA EN FOTOGRAMES

ESCOLA D’ENGINYERIA DE LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA
Barcelona, 2015-2017

Creació de dues càpsules audiovisuals i d’una plataforma web on apareixen vídeos de persones vinculades als estudis d’enginyeria i telecomunicacions.

Com podem apropar el món de l’enginyeria i de les telecomunicacions, pel que fa a continguts i sortides professionals, als més joves i a la ciutadania en general?

A vegades, pot semblar que l’enginyeria és quelcom fred i allunyat del dia a dia de les persones, però a través d’utilitzar l’empatia i l’emoció de ser partícip en la creació del futur, apropem l’univers de l’enginyeria al públic general, i en concret als joves. Aquest procés s’ha traduït amb set peces audiovisuals curtes i una web que n’acull cinc. Aquests vídeos mostren tant el dia a dia, com les emocions dels professionals de l’enginyeria o les aplicacions de la recerca més puntera que s’està duent a terme a l’escola.

Testimonis: Escola d’Enginyeria UAB és una sèrie de petits testimonis de persones que d’una manera o d’altra estan relacionats amb l’Escola d’Enginyeria: des de professionals, passant per professors, investigadors, doctorands i alumnes. En aquest vídeo tots ells comparteixen les seves experiències, el que fan, per què van triar estudiar a l’Escola d’Enginyeria, el curs que van triar.

El Futur està aquí està centrada en les aplicacions de futur de la recerca més puntera que s’està duent a terme a l’Escola d’Enginyeria de la UAB. Vol ensenyar algunes de les tecnologies que estan sent desenvolupades per grups de recerca de l’escola i que segurament tindran un impacte important en el nostre dia a dia en un futur pròxim.

La plataforma web Enginyeria de Telecomunicació ens apropa d’una forma actual i dinàmica a l’experiència de diferents persones vinculades als estudis de les Telecomunicacions amb recorreguts vitals molt diferents.

Entregables:

 • Set peces audiovisuals curtes i una web.
 • PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  MÈTODE
  CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU