DIMENSIÓ NANO

INSTITUT CATALÀ DE NANOCIÈNCIA I NANOTECNOLOGIA (ICN2)
Catalunya, 2012

Dimensió Nano és una exposició que mostra les possibilitats, oportunitats, dificultats i reptes que ofereixen la nanociència i la nanotecnologia.

Com apropar la nanociència i la nanotecnologia a la ciutadania?

L’exposició, comissariada i coordinada per la Mandarina de Newton, fa un recorregut des dels conceptes bàsics de la nanociència a l’aplicació actual de la nanotecnologia i les seves possibles aplicacions en el futur. Es basa en l’experiència real d’un centre líder en recerca sobre aquest àmbit, l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2).

Compta amb sis àrees temàtiques: què és nanociència, la manipulació d’àtoms, les nanopartícules, els nanomaterials, la tecnologia i el futur i la nanotecnologia i els ciutadans. El seu principal objectiu és promoure el coneixement sobre la nanociència i també facilitar la comprensió dels conceptes relacionats. A més, obre el debat sobre els possibles riscos i impactes socials de la nanotecnologia.

Ha estat exposada al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) durant diversos anys i ha comptat amb una proposta complementària de tallers divulgatius, aparicions en televisió i tallers per a professorat de secundària.

Entregables:

 • Exposició, tallers per a públic general, tallers per a professionals i aparicions a TV.
 • PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  MÈTODE
  CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU

  PROJECTES

  DESIGN THINKING

  MÈTODE CIENTÍFIC

  PROCÉS CREATIU