ESPAI MANDARINA

ESTEM AL BARRI DE GRÀCIA, BARCELONA, ON INVESTIGUEM NOVES TENDÈNCIES D’APRENENTATGE I COMPARTIM DEBATS I DIÀLEGS CONTEMPORANIS.

A l’Espai Mandarina oferim activitats i tallers per a totes les edats: per a infants, joves, adults, famílies o professionals. La nostra programació inclou: tallers trimestrals, activitats puntuals, intensius, casals de Setmana Santa i d’estiu, exposicions i monogràfics vinculats a aquestes i espais de debat i reflexió per a professionals.

Fomentem la creativitat, la innovació, la participació, el pensament crític i el treball en equip. Dissenyem i prototipem experiències d’aprenentatge transdisciplinàries, cinestèsiques i basades en la filosofia DIY, amb la finalitat de transformar i millorar l’aprenentatge. El programa és variat i estem constantment dissenyant i oferint noves i interessants activitats en les quals barregem diferents disciplines, com ara la ciència, la tecnologia, les arts, el llenguatge audiovisual, el disseny i la seva filosofia, la història, l’ètica, etc. Per a nosaltres és un espai de proves i experimentació per explorar les noves tendències en l’aprenentatge, la divulgació i la comunicació de la ciència i la tecnologia.

EXPOSICIÓ ACTUAL

10 ANYS MANDARINA

La Mandarina de Newton va néixer el 4 de gener del 2010, ara fa deu anys.

La prolífera trajectòria de la Mandarina de Newton explorant el pensament
 de disseny, el mètode científic i els processos creatius queda recollida de forma visual i sintetitzada
 en aquesta exposició. Sota el lema ‘som sastres culturals’ queda palès el nostre objectiu de fer créixer els sabers de la frontera, entre
 costures, per comprendre millor els reptes complexos que ens plantejarà el futur. És
 amb aquesta intenció que fem repàs a la feina feta per compartir-la i seguir teixint 
sabers. Aquí teniu, deu anys de mandarines!

Exposicions anteriors a l’espai Mandarina

ESPAI MANDARINA

CARRER ROS DE OLANO, 12 (GRÀCIA)
08012 BARCELONA

espai@lamandarinadenewton.com