WIRKT: Protocol per a la Recerca Interdisciplinària

WIRKT: Protocol per a la Recerca Interdisciplinària

Hangar / Centre de producció i recerca en arts visuals, amb el finançament de Programa Cultura - Comissió Europea, Projecte Europeu, 2013, 2015

Quines són les estructures i estratègies més adients per a afavorir la generació de projectes transdisciplinaris? Com són i quins patrons apareixen en estudiar un gran nombre d’experiències i visions sobre el treball interdisciplinari?

    Investigar i crear un protocol per proporcionar un full de ruta en la recerca interdisciplinària.

La Mandarina de Newton ha col·laborat amb Hangar, Centre de producció i recerca en arts visuals, dins del marc del programa Soft Control - Grid Spinoza, en l’estudi de la transdisciplinarietat. Fruit d’aquesta col·laboració s’ha obtingut un Protocol per a la Recerca Interdisciplinària i presència al Màster en Investigació i Experimentació en Disseny dut a terme per BAU, en col·laboració amb Hangar.

El Protocol per a la Recerca Interdisciplinària té com a objectiu proporcionar referències útils i directrius per a institucions, organismes de finançament, investigadors individuals i grups de recerca interdisciplinaris. El protocol té en compte un gran nombre d’experiències i visions sobre el treball interdisciplinari i és un document obert en procés de revisió i discussió continu.

Entregables:

Protocol, gràfics, classe i xerrades.

Newsletter

Vols rebre la nostra newsletter?