Design Thinking

Tota evolució o nova creació, requereix un procés de pensament que faciliti la definició d’un repte i la resolució d’aquest. Dissenyar és donar resposta a problemes genuïns a través de comprendre a les persones implicades, aconseguint encaixar quelcom en un context determinat. Els objectes, els serveis, les relacions, les organitzacions i podríem dir que gairebé tot el que ens envolta, és dissenyable. Per això, entendre com es pensa des de la disciplina del disseny ens ajuda a empatitzar amb els usuaris, definir els autèntics reptes a solucionar, proposar diversitat d’idees, prototipar-les de forma econòmica per a testejar-les ràpidament i implementar innovacions que encaixin millor.

Science of the City

Science of the City

  • Apropar la ciència a la ciutadania i al seu dia a dia, a través d’un procés participatiu que integri el mètode científic, la il·lusió de proposar reptes i preguntes a través de la narrativa digital, la multiculturalitat i la diversitat lingüística, per finalment co-crear plegats una exposició, una publicació de recerca i un programa de TV.

TalentLab

TalentLab

  • Co-dissenyar recursos educatius digitals, una exposició i una sèrie de diàlegs amb professors de secundària i investigadors de diferents disciplines del CSIC.

Tec Beyond

Tec Beyond

  • Formació sobre eines de Design Thinking i co-creació per a 50 empresaris de León, Mèxic, dins del marc del programa Tec Beyond.

Teixint vincles

Teixint vincles

  • Com posar en comú les experiències educatives innovadores dutes a terme per entitats, institucions i centres educatius i crear vincles entre aquests actors?

Newsletter

Vols rebre la nostra newsletter?